Laddlösningar

Behöver du ladda dina eldrivna fordon när de står parkerade för lastning eller över natten, men har inte tillräckligt med utrymme för laddare mellan fordonen? Våra fackverkslösningar kan vara lösningen för dig. Vi anpassar våra fackverk för att passa din specifika laddningsmiljö. Genom att hänga upp laddutrustningen frigör du värdefull yta mellan fordonen, vilket inte bara underlättar den gröna omställningen utan också skapar möjlighet att ladda flera fordon samtidigt. Med vår flexibla och anpassningsbara produkter blir det enklare att stödja övergången till hållbara energilösningar.

Kontakta oss så hjälper vi dig med rätt lösning, info@svenskinfratknik.se eller 08-20 33 60.

 

Arbetsplats belysning

Fackverksmast är perfekt för användning på byggarbetsplatser där det är nödvändigt att enkelt kunna flytta masten i takt med att arbetet framskrider.

Masterna i MODUL-serien är enkla att både montera och demontera. Dessutom kan de utrustas med olika tillbehör, såsom skåpsfästen och klätterhinder.

Dessa belysningsmaster är särskilt fördelaktiga på platser där man inte önskar gräva ner fundament, antingen för att undvika att skada markbeläggningen eller för att möjliggöra en smidig förflyttning, som exempelvis på byggarbetsplatser eller upplagsplatser.

Tveka inte att kontakta oss på 08-203360 eller via info@svenskinfrateknik.se så står vi till tjänst med att hitta den optimala masten för dina unika behov.

Övervakning

Vill du övervaka din gård, arbetsplats eller upplagsplats på ett effektivt sätt? En fackverksmast är ett utmärkt val för att montera kameror. Våra master är robusta och kan anpassas med antingen nedgrävningsfundament för en permanent placering eller ovanmarkfundament för en mer flyttbar lösning när arbetsområdet förändras. Vi erbjuder olika fästen för både toppmonterade och sidomonterade kameror, vilket ger flexibilitet för olika övervakningsbehov. Kontakta oss på info@svenskinfratknik.se eller ring 08-20 33 60 så guidar vi dig till rätt mast och tillbehör för dina specifika krav.